Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Welke criteria gebruiken om de ideale seminariezaal te kiezen ?

Voor wie een business meeting moet organiseren, is de juiste zaal kiezen voor de vergadering of het seminarie niet gemakkelijk. Floreal Seminars, een ervaren aanbieder van diensten en locaties voor business events in België zet de belangrijkste criteria voor het uitzoeken van de juiste locatie op een rij.

Seminariezaal kiezen volgen welke criteriaBepaal welke zaalopstelling en welke infrastructuur u nodig heeft en voor welk aantal deelnemers

De belangrijkste factor voor het kiezen van de geschikte locatie is misschien wel het aantal deelnemers van uw business meeting. Het heeft geen zin een vergaderzaal met 700 plaatsen te reserveren zoals ons business center in Blankenberge biedt voor amper 100 deelnemers.

Kijk vervolgens naar de duur van uw incentive. Wanneer deze meer dan één dag in beslag neemt, is het nuttig overnachting te voorzien voor de deelnemers. Ga na of het congres centrum waarop u een oogje liet vallen ter plaatse wel kamers, studio's of appartementen aanbiedt.

Kies voor een business centrum gelegen temidden van een motiverend groen kader

Voorzie enkele animaties om alle genodigden tijdens het seminarie te doen ontspannen. Een teambuilding is daarbij ideaal om de collega's beter op elkaar te laten afstemmen en samen te laten werken. Waarom niet kiezen voor een business centrum aan de Belgische kust, waar verschillende teambuildingactiviteiten en andere ontspanning mogelijk zijn vlak bij het seminariecentrum ?

Vergewis u ervan dat de vergaderzaal is uitgerust met het gewenste audiovisuele materiaal

Een seminarie is maar efficiënt wanneer de spreker verstaanbaar is en hij zijn uitleg visueel kan ondersteunen. Doe daarom beroep op een seminariecentrum dat is uitgerust met moderne apparatuur inzake audio en video :

  • Gratis wifi ;

  • LCD schermen ;

  • TV, video, DVD-speler ;

  • Audiomateriaal (micro's, koptelefoon) ;

  • Vertaalcabines.

Al uw medewerkers moeten uiteindelijk wel alles goed kunnen horen.

Kies voor een vergaderlocatie met geïntegreerd restaurant

Zorg ervoor dat uw toehoorders ook geen honger hoeven lijden tijdens de intensieve werkvergaderingen. Kies voor een businesscentrum met restaurant van goede kwaliteit, eventueel zelfs met een gastronomische keuken dat heerlijke gerechten klaarmaakt met dagverse producten. Weet dat de meeste businesscentra een catering op maat aanbieden, aangepast aan de verwachtingen van de klant.

U wenst meer informatie betreffende de mogelijke diensten voor het organiseren van een seminarie?

Contacteer Floreal per telefoon of vul ons online antwoordformulier in. Onze teams deskundigen van onze businesscentra staan klaar om u te beantwoorden.

Newsletter