Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Nieuwe aanwinst Floreal Group

Camping Gossaimont te Lierneux

Een domein van 16 hectaren, 273 staanplaatsen, 4 sanitaire ruimtes uitgerust met alle moderne comfort, was- en droogmachines, een winkeltje, een bar en sportterreinen. Dit zijn slechts enkele van de nieuwe troeven van camping Gossaimont. De camping werd onlangs aangekocht en volledig vernieuwd door Floreal Group om aan de toenemende vraag van de gasten te voldoen. Dit is een belangrijke aanwinst.  Het prachtige domein bevindt zich op een uitzonderlijke locatie in het hartje van de Ardennen, omgeven door wouden, vijvers, weiden en de rust van de natuur. Kortom, de ideale locatie voor een ontspannen en zorgeloze vakantie in ons eigen landje.

Voor een onvergetelijke vakantie...

Zorgeloze vakanties, daar is het Floreal Group om te doen. De voorzitter van de groep, Alain Clauwaert, zegt het zo: “De tijden zijn moeilijk. Meer dan ooit speelt het belang van het sociaal toerisme. We moeten dus  kwaliteitsvolle vakanties kunnen aanbieden. Het recht op vakanties is één van onze prioriteiten.”

Toerisme voor iedereen, daar is het Floreal Group ook om te doen. Dit betekent niet enkel dat de kampeerplaatsen aangeboden worden aan democratische prijzen, maar dat bovendien veel aandacht wordt besteed aan andersvaliden, want ook zij hebben recht op een ontspannen en zorgeloze vakantie. De camping Gossaimont is dan ook uitgerust met aangepaste infrastructuur in alle comfort.

Newsletter