Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Ontdek de leukste vakantieparken in België voor een geslaagde vakantie met kinderen

Het ziet ernaar uit dat ook de komende vakanties best gepland worden in eigen land en in eigen bubbel. We gingen eens vragen aan Floreal Holidays, uitbater van verschillende vakantieparken en campings in België, wat je allemaal mag verwachten van een vakantie in een vakantiepark.

Een vakantiepark met kinderen, een verzekerd succes!

Voor een vakantie met kinderen in België is een vakantiepark een absolute aanrader. Zeker voor mensen die normaal een club in het verre zuiden gaan opzoeken. Je vindt er alles onder één dak, slapen, eten en ontspanning, en dat zowel letterlijk als figuurlijk, zodat je ook niet volledig afhangt van ons Belgische weer voor een geslaagde vakantie.

Familiekamers aan een betaalbare prijs

Een vakantiepark biedt meestal de mogelijkheid om een familiekamer te boeken aan een zeer aanvaardbare prijs. In het geval van Floreal zijn dat appartementen voor 5 of 7 personen met één of twee aparte slaapkamers, een ingerichte keuken of kitchenette, een eethoek, een salon, een badkamer en vaak een balkon. Ideaal om de vakantie volledig volgens eigen wensen te kunnen doorbrengen, ook met grote gezinnen of nieuw samengestelde gezinnen.

Koken in je appartement, gezellig op restaurant of lekker afhalen

Je kunt dus alle maaltijden klaarmaken en nuttigen in je eigen appartement, maar vakantieparken bieden in principe ook wel allemaal eetgelegenheid. Al naargelang de coronaregels kun je gezellig tafelen in een gezellige taverne of een wat chicker restaurant, en meestal is er ook de mogelijkheid om een maaltijd af te halen.

De garantie op succes met kinderen: animatie en ontspanning

Wat een vakantiepark ook altijd heel interessant maakt voor een geslaagde vakantie, is de directe aanwezigheid van vermaak. Zo hebben alle parken van Floreal een minigolf, petanque-banen, speeltuinen en lekker veel ruimte om buiten te kunnen ravotten. Tijdens de schoolvakanties wordt er ook animatie aangeboden, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen. Voor de kinderen zijn dat overdag dans- of knutselnamiddagen, wandelzoektochten, minigolfwedstrijden en nog veel meer, terwijl hun ouders even de batterij kunnen opladen met een heerlijk boek. 's Avonds staan er dan weer gezellige avonden op het programma met live muziek, optredens, quizzen en shows voor de hele familie.

Een overzicht van de leukste vakantieparken per bestemming

Daarnaast bieden alle vakantieparken natuurlijk hun eigen specifieke animaties aan. We geven even een overzicht.

La Roche-en-Ardenne, voor een vakantie in het groene hart van België

Floreal La Roche is gelegen in het hart van de Ardennen, net buiten het stadje La Roche-en-Ardenne aan de oevers van de Ourthe, in een absoluut idyllisch kader. Je kunt er zonder het domein te verlaten genieten van watervertier in en rond de rivier, maar er is ook een zalig buitenzwembad en een multi-sportterrein. Het vakantiepark is ook het vertrekpunt van talloze boswandelingen en mountainbike-routes en ligt op een steenworp van allerlei avontuurlijke, historische en ludieke daguitstappen.

Mont Saint Aubert, een uniek kader in de provincie Henegouwen

Floreal Mont Saint Aubert ligt op de top van een heuvel en biedt een prachtig vergezicht op de streek. In het vakantiepark zelf kun je van het zonnetje genieten in de ligweide of ravotten in het speelpark compleet met zomerrodelbaan. Ook de streek zelf biedt leuke toeristische uitstappen. Zo is er het historisch centrum van Doornik met de kathedraal en het Belfort, zijn er verschillende musea, ligt het vlakbij Pairi Daiza en nog veel meer.

Een vakantie aan zee: altijd een succes met kinderen

Aan de Belgische kust zijn er twee vakantieparken, met beiden een ander aanbod aan mogelijkheden. Zo is er Floreal Nieuwpoort dat op 5 minuten van het staketsel ligt, net naast de vaargeul. Dit vakantiepark biedt een heus binnenzwembad met familieglijbaan, maar je kunt natuurlijk ook genieten van het strand, de zee, de dijk, een halfuurtje of langer een echt kruisnet huren op het staketsel, gaan go-karten, een wandeling maken in de grootste jachthaven van Noord-Europa, noem maar op.

Floreal Blankenberge ligt dan weer net achter de duinen en het centrum van Blankenberge, tegenover Sea Life Center en vlakbij het Noordzeebad, een skatepark, een tof bowlingcomplex en het Casino.

Wil je graag meer informatie over vakantieparken?

Wil je graag meer informatie over één van bovenstaande vakantieparken? Wil je de prijs kennen voor een boeking voor 2021 ? Vul snel het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook de catalogus downloaden met alle vakantieparken en campings.

Newsletter