Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een Last Minute in België: waarom kiezen voor een vakantie in een all-in vakantiepark ?

Het begin van de zomer valt samen met een toeloop voor Last Minutes. Het is ook de ideale oplossing voor wie te laat was om een zomervakantie te boeken. Als specialist in het organiseren van vakanties in België, laat Floreal u ontdekken waarom het interessant is om meerdere dagen door te brengen in een vakantiepark in de Ardennen of aan zee.

All-in vakanties, een formule voor een verblijf zonder zorgen

Als we kiezen voor een last minute vakantie, willen we ons juist geen vragen hoeven stellen of de leiding moeten nemen voor een feilloze organisatie. We reserveren, en we willen er alleen maar zeker van zijn dat we heerlijk een paar zomerse dagen buitenshuis kunnen doorbrengen. Vandaar dat het interessant is om te kiezen voor een all-in vakantiedomein. U hoeft niet apart op zoek naar een hotel, de maaltijden, de activiteiten in de omgeving, enz. Alles is van tevoren gepland. U betaalt, en geniet.

Geniet van alles zonder verplichtingen met een all-in "a la carte"

Het voordeel van een all-in vakantiepark is niet alleen dat u toegang heeft tot alles, maar ook dat u de vrijheid heeft om wel of niet gebruik te maken van deze mogelijkheden. Een soort van all-in op maat. U verblijft in een vakantiecentrum aan zee dat overdag en 's avonds entertainment biedt, maar u wilt de dag lekker rustig doorbrengen op het nabijgelegen strand? Vermijd dan een volpension en kies alleen voor ontbijt en avondeten. U heeft echter wel toegang tot alles wat het vakantiecentrum aanbiedt als vermaak. Alle formules zijn mogelijk en aanpasbaar, zelfs bij het boeken van een last minute.

Een vakantieverblijf in België met animaties of regionale ontdekkingen

Wanneer u kiest voor een last minute in een all-in vakantiedomein in België, heeft u de garantie dat u zich niet zult vervelen. Verblijft u in een domein in de Ardennen? Dat is de kans om te genieten van tal van (sportieve) ontdekkingsactiviteiten in deze rijke en groene streek, doorspekt met fauna, flora en architecturale pareltjes. Verkiest u een vakantieverblijf aan de Belgische kust? De animators zullen u op een originele manier vermaken, met onder andere rally's om uw kennis over het kustgebied te vergroten. Een all-in vakantie bij Floreal biedt vele leuke en culturele activiteiten voor jong en oud waar u nooit aan zou hebben gedacht als u uw verblijf zelf had georganiseerd.

Heeft u uw vakantieplek voor de zomerperiode nog niet geboekt?

De Belgische groep Floreal biedt u allerlei all-in aanbiedingen voor vakanties in de Ardennen en aan de Noordzee. Voor meer informatie, bestel snel onze brochure of neem contact op met ons team via de telefoon of via ons online formulier.

Newsletter