Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een korte vakantie in het najaar, kies voor een vakantiepark aan zee!

De Belgische kust is het hele jaar door een aanrader, maar vraag je je af of een kort verblijf in een vakantiepark ook in de maanden september, oktober, november en zelfs december een aanrader is? Floreal Holidays die twee vakantieparken aan de Belgische kust uitbaat somt de voordelen op van een korte vakantie aan zee in het naseizoen.

Het najaar leent zich ideaal voor een kort verblijf aan zee

De Belgische kust is in het najaar altijd veel minder druk dan tijdens de zomer, maar geeft toch altijd dat typische vakantiegevoel. Het is aan de kust altijd relatief zacht weer, en meestal droger dan in de rest van het land. Het najaar leent zich daardoor uitstekend voor een kort verblijf, zoals een weekend of een midweek.

Een vakantiepark is de ideale keuze voor in het naseizoen

Een aanrader voor een kort verblijf aan zee tijdens de herfst, is een vakantiepark. Je hebt dan niet enkel comfortabele logies, maar geniet ook van de bijhorende faciliteiten zoals een gezellig restaurant, een bar en verschillende animaties onder hetzelfde dak. Veel animaties gaan binnen door, zodat je niet volledig afhankelijk bent van het weer.

Blankenberge en Nieuwpoort, twee toppers voor een najaarsvakantie aan zee

We kunnen twee vakantieparken aanraden die ideaal gelegen zijn op een steenworp van de zee. In beide parken is er keus tussen een comfortabele kamer met hotelservice en studio's en appartementen. Wat ontspanning betreft vind je in Floreal Blankenberge een leuke speeltuin, pingpongtafels, een minigolf, een petanquebaan en ben je op loopafstand van het stedelijk zwembad, de winkelstraat, … Floreal Nieuwpoort biedt ook een minigolf plus dan weer een eigen binnenzwembad met familieglijbaan, dat natuurlijk ook open is in de winter.

De Noordzee biedt tal van activiteiten

Voor een kort verblijf is er aan zee altijd wel iets te beleven. Zo kun je altijd lekker uitwaaien op het strand, maar ook een stevige wandeling maken in de duinen, ontspannend naar de bootjes kijken die de veilige jachthaven verlaten, de dijk, de pier of het staketsel ontdekken, een lange fietstocht maken, de natuur bewonderen, …

De Belgische kust, een plek met een rijk verleden

Daarnaast kun je aan zee in het najaar ook allerlei interessante uitstapjes maken. Nieuwpoort is een ideale vertrekplaats om allerlei monumenten, begraafplaatsen en musea te bezoeken in het teken van de loopgravenoorlog, zoals in Ieper en Diksmuide. Maar je kunt er ook een begeleid bezoek brengen aan de vismijn of een namiddagje Oostende doen, compleet met een bezoek aan de bekende driemaster de Mercator.

Blankenberge is ook een aanrader om in de herfstperiode te ontdekken. De stad zelf is een bezoekje waard, maar je kunt ook het prachtige zeedierenpark Sealife of een dagje Brugge of Gent inplannen.

U geniet van tal van voordelen in een vakantiepark tijdens het laagseizoen

De voordelen van een korte vakantie naar een vakantiepark aan zee in het najaar zijn dus talrijk.

-voordelige prijzen ten opzichte van de zomer,

-een vakantiepark biedt alles aan onder hetzelfde dak : logies, eetgelegenheid en ontspanning,

-een verblijf in een vakantiepark vraagt weinig voorbereiding aangezien alles daar is,

-het najaar is rustiger, maar geeft toch een heerlijk vakantiegevoel,

-aan zee altijd een flinke dosis gezonde zeelucht,

-de Belgische kust, daar raak je nooit op uitgekeken.

Meer informatie over vakantieparken in België?

Wil je graag een kort verblijf plannen tijdens het najaar in een vakantiepark aan zee? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Vul het online formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk. Wil je op je gemak alle vakantieaanbiedingen bekijken? Download onze brochure of vul je gegevens in en ontvang de brochure thuis.

Newsletter