Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Korte of lange vakanties in eigen land, ontdek de Belgische Ardennen

Geniet van de winter in de Belgische ardennen in onze vakantieparkenHeerlijk een paar dagen of een weekje er tussenuit, kom zalig je batterijen laden in de Belgische Ardennen en geniet van een unieke sfeer. 

Floral biedt maar liefst 5 verschillende vakantieparken voor korte of langere vakanties, waarvan twee aan de Belgische kust en drie in de Ardennen. Het voordeel is natuurlijk een totale verandering van omgeving, en dat op een korte afstand van u thuis

3 Floreal vakantieparken in de Ardennen

De drie vakantieparken in de Ardennen zijn alledrie totaal verschillend, maar bieden momenteel allemaal heerlijke mogelijkheden voor een gezellig weekend onder vrienden. 

Lekker genieten van de natuur in La-Roche-en-Ardennen

Zo is er het voormalige Hôtel des Bains in La-Roche-en-Ardenne, een prachtig statig kasteel met 76 appartementen en studio’s gelegen in een 4 hectaren groot domein aan de oevers van de Ourthe. Het domein biedt tal van buitenactiviteiten, waaronder verschillende sportvelden en enkele mooie speeltuinen, maar het biedt tevens leuke binnenactiviteiten zoals bowling en dansavonden. Het centrum van La-Roche-en-Ardenne ligt op slechts 800m, en de omgeving is bekend om zijn toeristische en culturele uitstapjes : Bastogne, Houfalize, Durbuy, het ligt allemaal op een steenworp afstand. Floreal La-Roche-en-Ardenne biedt momenteel speciale weekenden met het thema “Dwars door de Ardennen”, een gastronomisch weekend met tal van wild-gerechten. 

Slapen in het historische centrum van Malmedy in hartje Ardennen

Het Florealpark van Malmedy ligt pal in het hart van het historische centrum van de stad, vlak bij de kathedraal van de Heilige Petrus en Paulus met bekende beiaard. Het is een stuk kleiner met slechts 12 kamers, maar de streek biedt een prachtige natuur waar men zalige wandelingen en fietstochten kan maken. De keuken is verrassend lekker, met Spaanse en Belgische gerechten. De winterperiode is altijd zeer folkloristisch gezellig in de Oostkantons, met de kerstmarkt, carnaval, … En Malmedy ligt natuurlijk vlakbij tal van andere trekpleisters in de Ardennen, zoals de abdij van Stavelot, de stuwdam van Robertville, het kasteel van Reinhardstein, de watervallen van Coo en natuurlijk het circuit van Spa-Francorchamps. 

Op een steenworp van Rijsel en Valenciennes, in de prachtige heuvels van de Vlaamse Ardennen

Het derde Ardense Florealpark is Mont-Saint-Aubert nabij Doornik. Het ademt een heel andere sfeer uit, en biedt 46 kamers met hotelservice. Het is een ideale plek voor lange fietstochten over de kleine heuvels van de Vlaamse Ardennen, maar het ligt ook vlakbij enkele prachtige Franse steden zoals Valenciennes en Rijsel. In de winter worden er themaweekend geörganiseerd met uitstapjes vanuit Mont-Saint-Aubert naar de alom bekende kerstmarkt van Rijsel. Ook de fijnproever vindt hier zijn geluk in het zeer goede restaurant, bekend om zijn streekproducten en goede kwaliteit. 

Genoeg redenen om eens lekker de batterijen te komen volladen in één van deze prachtige Florealparken in de Ardennen.

Newsletter