Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Welke zaal kiezen voor het organiseren van een seminarie voor een grote groep in België?

Een seminarie organiseren voor een groot aantal deelnemers kan niet worden geïmproviseerd. Men spreekt van een grote groep deelnemers vanaf een 100-tal genodigden. Voor zo'n groep is het noodzakelijk om een geschikte locatie te vinden. Als organisator van bedrijfsevenementen in Wallonië en Vlaanderen, geeft Floreal Group u advies om de juiste keuze te maken.

1. Een seminarie locatie die alle diensten onder hetzelfde dak aanbiedt

Het beste is om alle voorzieningen voor het seminarie op één enkele plek te concentreren. Dit voorkomt verplaatsingen van de ene locatie naar de andere en het verspreiden van de deelnemers over de site. Zoek dus een plek uit waar de vergaderruimte, het restaurant en het onderkomen op dezelfde plaats gelegen zijn, zoals aangeboden wordt aan de Belgische kust.

2. Eén enkele tussenpersoon voor de organisatie van uw bedrijfsevenement

Kies een aanbieder die de controle heeft over de hele organisatie van uw seminarie. Zo heeft u slechts één aanspreekpersoon voor de verhuur van de vergaderzaal, de catering, de onthaal en de eventuele animaties.

3. Een conferentielocatie met voldoende parkeergelegenheid

Wanneer u een grote groep genodigden ontvangt, is het belangrijk dat u deze kunt verwelkomen zoals het hoort. Dit begint met de garantie dat elke genodigde zijn auto kan parkeren en gemakkelijk toegang heeft tot de locatie van het seminarie, zowel in de Ardennen als aan zee. Kies dus voor een locatie met een grote parking.

4. De mogelijkheid om het hele seminariecentrum te huren

Voor een grote groep mensen is het ideaal om een locatie te kunnen privatiseren en over het hele terrein te beschikken om de deelnemers onder te brengen. Dat biedt hen vrijheid en kalmte en de zekerheid dat u niemand kruist die geen deel uitmaakt van uw bedrijf. U bent als het ware thuis en u geniet op uw gemak van alle faciliteiten.

5. Een professionele organisator van evenementen die aan alle verwachtingen van de klant voldoet

Heeft u een vergaderzaal nodig met vertaalcabines, ultramoderne audiovisuele apparatuur of een gastronomische maaltijd om de deelnemers aan uw bedrijfsevenement tevreden te stellen? Wat uw verzoek ook is, de organisator van uw conferentie moet eraan kunnen voldoen. Dat is des te meer het geval, wanneer de te begeleiden groep groot is en de vergadering een succes moet zijn voor iedereen.

Op zoek naar een seminarielocatie voor een groot aantal deelnemers?

De groep Floreal, organisator van seminaries in Wallonië en Vlaanderen, biedt verschillende locaties aan voor bedrijfsevenementen in België die u mogelijk kunnen interesseren. Voor meer informatie of om de beschikbaarheid en de tarieven te kennen, neemt u gewoon telefonisch contact op met ons team of vult u ons online formulier in.

Newsletter