Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Kampeervakanties : onze verblijfsformules en de voordelen van een lange kampeervakantie in België

Lange vakantiesHeerlijk, bijna vakantie ! Bent u ook al aan het aftellen ? Bent u ook al een lange kampeervakantie met de kinderen aan het plannen ? Voor welke logeeroptie u ook kiest uit caravans, Safaritenten of een kampeerplaats voor uw eigen tent, caravan of mobilhome, er zijn talrijke voordelen gebonden aan een lange vakantie en wie weet, misschien verlengt u uw vakantie wel.

Kamperen : huur een tent, stacaravan of een kampeerplaats

Een kampeervakantie met familie of met vrienden heeft niet dezelfde eisen. Ontdek hier alle logeermogelijkheden van een lange kampeervakantie :

-         Huur een kampeerplaats voor uw caravan of mobilhome : veel families kiezen ervoor hun eigen materiaal te gebruiken voor een fijne kampeervakantie, met hun eigen comfort en gewoontes. Het is ook financieel een interessante formule. Onze kampeerplaatsen in de Ardennen, Gaume en in Vlaanderen beschikken over water en stroom.

-         Huur een kampeerplaats voor uw eigen tent : motorrijders, wielertoeristen, groepen met vrienden, jonge koppels zonder kinderen en families met kinderen houden van kamperen met een tent. Het is makkelijk en snel monteerbaar en goedkoper dan een caravan. De tent is weer helemaal in en ideaal voor de echte kampeerder

-         Huur een Safaritent : de Safaritent is een uniek concept in België, aangeboden door de firma Cabanon. Het betreft een permanente bivak, dat comfort en authenticiteit met elkaar verenigt. Glamping wordt dit genoemd. De tent heeft een oppervlakte van 35m² en bestaat uit twee slaapkamers met echte bedden, een groot terras en een salon en een heuse houtkachel waardoor u het kampeerseizoen kunt verlengen !

-         Huur een standaardtent : deze tent is kleiner dan de Safaritent maar het betreft een al opgestelde familietent met eveneens twee slaapkamers, een salon en een opbergruimte. De ideale oplossing waarbij je niet hoeft te investeren in de aankoop van kampeermateriaal. Wij hebben eveneens een beperkt aantal  tenten voor groepen.

-         Huur een luxueus ingerichte stacaravan : de stacaravans van Floreal bieden alle mogelijke comfort met een modern interieur op een oppervlakte van 32m². Ze beschikken over twee slaapkamers plus badkamer en kunnen families herbergen van vier tot zes personen. Ze hebben tevens een overdekt buitenterras. Ideaal om in verschillende campings van België optimaal te kunnen genieten van een fijne vakantie.

-         Huur een burgalow voor zes personen : in de camping La Colline in het land van Gaume bieden we dertien bungalows aan voorzien van  alle comfort.

De voordelen van een lange kampeervakantie in één van onze campings in België

Een kampeervakantie van minstens een week lang ? Waarom is dat net wat u nodig heeft om heerlijk te kunnen genieten van uw kampeervakantie ?

-         Vermijd heen en weer rijden :  veel vakantiegangers komen uit Denemarken, Duitsland, Nederland of zelfs Frankrijk. Om hun vakantie te laten rentabiliseren en echt te kunnen genieten van een ontspannen vakantie, raad ons team een vakantie aan van minstens één of twee weken op dezelfde plaats.

-         Sportinfrastructuur en verschillende ontspannende activiteiten : al onze campings bieden verschillende sportactiviteiten aan. Het moment voor de liefhebbers om lekker te genieten van fietstochten, wandelingen, kajakvaren of minigolf, maar ook  van het zwembad. Om dat allemaal te kunnen verwezenlijken, is een verblijf van een week echt wel nodig.

-         Een wekelijks animatieprogramma : onze animatieteams bieden in al onze campings wekelijks tal van activiteiten aan voor kinderen, ouders en grootouders. Om al onze activiteiten te kunnen uitproberen, van de tekenwedstrijd tot de zoektocht in het bos, heeft u echt wel een week nodig.

-         Maandelijkse formule tegen scherpe prijs : wij bieden een formule aan, aan een hele lage prijs bij een maandelijks verblijf voor vier personen gedurende het hoogseizoen, u betaalt slechts 450€ excl. Btw voor de maand juli en 400€ excl. Btw voor de maand augustus.

Verschillende vakanties afhankelijk van de camping

Wanneer u kiest voor een bepaalde streek om uw vakantie in door te brengen, kiest u natuurlijk ook voor een vakantiestijl die afhangt van de regio.

-         Gossaimont, een natuurlijke vakantie in de heuvels van de Ardennen. Op amper een steenworp van Baraque Fraiture is de camping Gossaimont in Odrimont de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en natuur.

-         Camping La Colline, een viersterrenverblijf in het hart van het land van Gaume. Het land van Gaume trek dankzij haar gekende microklimaat en vele culturele activiteiten tal van toeristen aan uit Luxemburg en Frankrijk. In onze camping La Colline kunt u heerlijk genieten van ons buitenzwembad en de levensstijl die doet denken aan die van “la petite Provence”.

-         La Roche-en-Ardenne voor een sportieve en culturele vakantie. In deze camping van la Roche-en-Ardenne, net aan de rivier de Ourthe, kunt u niet alleen vissen maar ook genieten van tal van sportieve activiteiten. Genoeg sport gedaan, bezoek één van de vele historische en culturele oorden die deze streek biedt.

Zin in een heerlijke kampeervakantie ? Neem contact met ons op om een verblijf te boeken van één of meerdere weken !

U wenst een heerlijke zomervakantie te boeken met de hele familie ? Contacteer ons om een lang verblijf te plannen in één van onze campings in België. U wenst meer informatie over de kampeermogelijkheden of u wenst de prijzen te kennen voor 2014 voor het huren van een verblijf of kampeerplaats? Wij staan klaar om u te antwoorden.

Newsletter