Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Jaarplaatsen huren in onze campings

Floreal Holidays is een complex met vakantiedomeinen en campings, dat haar klanten een breed gamma van verblijfsformules aanbiedt, zowel in de Belgische Ardennen als aan de Noordzee en aan de grens met Frankrijk.

Jaarplaatsen campingDe voordelen van een jaarplaats in een camping

Wij bieden tal van zeer interessante services bij het huren van een jaarplaats in één van onze campings :

 • De camping, uw tweede verblijfsplaats. Caravans en mobilhomes bieden een echte tweede verblijfsplaats aan hun eigenaars, waar je naar hartenlust het hele jaar door kunt uitblazen en genieten.
 • Water en elektriciteit het heel jaar lang. De campingplaatsen voor caravans en mobilhomes worden het hele jaar door voorzien van elektriciteit en wateraanvoer en -afvoer.
 • Een veilige haven voor uw caravan of mobilhome. De campings met jaarplaatsen worden beveiligd en bewaak. Er wonen het ganse jaar door twee bewakers ter plaatse die zorgen voor een permanente bewaking. Daarnaast zijn deze campings voorzien met een toegangscontrolesysteem met kaarten en magnetische slagbomen.

De campings die een jaarplaats bieden

Floreal Holidays telt in het totaal zeven campings in gans België, waarvan twee eveneens jaarplaatsen aanbieden. Het betreft camping Gossaimont in Odrimont en camping La Colline in Virton.

De camping Gossaimont in Odrimont : praktische informatie en troeven

 • Geografische ligging : deze camping is gelegen in de Provincie Luik, in een charmant dorpje dat Odrimont heet, niet ver van het bekende Baraque de Fraiture in de hoge Belgische Ardennen. Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en kalmte en dankzij haar bosrijke omgeving voor natuurliefhebbers. De camping is bovendien gelegen aan een vijver waar je naar hartenlust kunt vissen.
 • Aantal staanplaatsen : het totale aantal staanplaatsen in de camping Gossaimont bedraagt 297, waarvan 80 toeristenplaatsen en maar liefst 217 jaarplaatsen.
 • De oppervlakte van de staanplaatsen : de staanplaatsen in de camping Gossaimont hebben een gemiddelde oppervlakte van zo’n 150m².
 • Geografische ligging : de camping La Colline nabij Virton is gelegen in een weelderig stukje natuur, op 300 m van een meer. Ideaal voor liefhebbers van vissen en watersporters.
 • Aantal staanplaatsen : het totale aantal staanplaatsen in deze camping bedraagt 297, waarvan 80 gereserveerd als jaarplaats.
 • De oppervlakte van de staanplaatsen : de staanplaatsen in de camping La Colline hebben een gemiddelde oppervlakte van zo’n 200 m².

De camping La Colline in Virton : praktische informatie en troeven

Het budget dat u moet uittrekken voor het huren van een jaarplaats in een camping

De prijzen voor een jaarplaat in onze campings zijn absoluut schappelijk te noemen :

 • Camping Gossaimont : de prijs voor een jaarplaats bedraagt 1 200 €/jaar.
 • Camping La Colline : de prijs voor een jaarplaats bedraagt 1 600 €/jaar.

Bijkomende service bij het huren van een jaarplaats : verkoop van caravans en mobilhomes

Voor diegenen die wel interesse hebben in het huren van een jaarplaats in één van onze campings maar die zelf geen caravan of mobilhome bezitten, heeft Floreal Holidays dé oplossing. Wij bieden namelijk verschillende modellen caravans en mobilhomes aan van het Franse merk O’HARA en LOUISIANE. De verkoopsprijs schommelt tussen de 25 000 en de 50 000 €.

Een verzekering afsluiten voor een jaarplaats in een camping

In de bovenvermelde prijzen zit geen verzekering inbegrepen. Die moeten onze klanten zelf afsluiten voor hun eigendom.

Zin om een heel jaar op een camping te verblijven aan een betaalbare prijs ?

Contacteer nu nog Floreal Holiday voor een prijsofferte of een reservatie in één van onze vakantieparkten of campings in heel België. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Newsletter