Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Groepsuitstappen in België : fietsvakanties

U bent een familie, en zou willen genieten van een sportieve fietsvakantie over afgebakende fietsroutes? U bent een groep wielertoeristen of MTB-liefhebbers, en u wilt trainen op een afgebakend parcours en uw limieten verleggen ? Amateur of professioneel : Floreal zorgt voor een gezellige onthaal en een vakantie op maat in haar vakantiedomeinen in Wallonië en Vlaanderen.

Fietsliefhebber? Onze vakantieparken zijn volledig ingesteld op het uitoefenen van uw passie !

U wenst tijdens uw vakantie in het zadel te kruipen en zalig te genieten van sportieve uitstappen op uw tweewieler? Floreal zorgt voor een speciaal onthaal voor fietsers in haar vakantiecentra in België.

Voor al uw fietsuitstappen vanuit onze vakantiecentra is het uiteraard mogelijk uw eigen materiaal mee te nemen, maar u kunt ook onze fietsen huren voor uw fietsuitstappen, met of zonder kinderzitje. Wij hebben zelfs elektrisch aangedreven fietsen! De fietsverhuur is mogelijk voor een tijdsduur naar uw keuze: per uur, een halve dag, een hele dag of een week. In Wallonië staat het jaar 2016 trouwens in het teken van de fiets! De Waalse Regio heeft voor die gelegenheid nieuwe kwalitatieve fietsroutes afgebakend, infrastructuren aangelegd en met een label voorzien en organiseert enkele evenementen in het teken van de fiets en MTB ! Bij Floreal vindt u de nodige documentatie hieromtrent en kunt u fietskaarten krijgen met fietsroutes met verschillende lengten en moeilijkheidsgraad.

Onze vakantieparken zijn trouwens allen voorzien van een fietslokaal met slot, hogerdrukreinigers voor het schoonspuiten van uw tweewieler en een technische afdeling voor de reparatie van fietsen. Wij passen zelfs onze menu's aan, aan de intense activiteiten van onze fietsgasten.

Ieder vakantiedomein heeft zijn fietsvoordelen

Ieder vakantiepark van Floreal heeft zo zijn eigen voordelen voor fietsliefhebbers op zoek naar fietsroutes doorheen het Belgische landschap :

Het vakantiedomein van Floreal in La-Roche-en-Ardenne

La-Roche-en-Ardenne, gelegen midden in de Ardennen, staat bekend om haar verschillende fietsevenementen. Zo gaat er al 20 jaar lang de bekende Vélomédiane Claudy Criquelion door, een jaarlijkse sportieve fietsuitstap over een parcours van 170 km met meer dan 20 hellingen en een hoogteverschil van zo'n 3 300m. Deze fietstocht vertrekt trouwens in ons vakantiedomein van La Roche-en-Ardenne, tot groot vermaak van onze gasten !

Het vakantiedomein van Mont-Saint-Aubert

In ons vakantiepark van Mont-Saint-Aubert ontvangen wij het hele jaar door groepen met professionele en amateurrenners. Hoe komt dat ? Dat komt omdat deze stad en omgeving absoluut ideaal zijn voor uitgebreide en intensieve trainingen. De wielertoeristen komen er zich voorbereiden voor grote koersen op de talrijke stukken vals plat en lange steile hellingen die de streek rijk is. Tijdens intensieve voorbereidingen worden onze vergaderzalen omgetoverd in massageruimten en verzorgingsruimten, en maken onze klassieke menu's plaats voor proteïnerijke menu's, aangepast aan intensieve inspanningen.

Onze vakantiecentra aan de Belgische Kust

In onze twee centra aan de Belgische kust, het vakantiepark van Blankenberge en Floreal Nieuwpoort zijn eveneens zeer geliefde vakantieoorden voor amateurfietsers. U kunt hier bijvoorbeeld de Genteleroute volgen vanuit Blankenberge, een afgebakende fietsroute doorheen de polders en oude dorpjes. De talrijke fietspaden en landwegen bieden een prachtig gevarieerd zicht op het duinlandschap, het platteland en de pittoreske dorpjes aan de Belgische kust. Het historische fietspad De Frontzate brengt u van Nieuwpoort naar Diksmuide, waarbij u ongestoord kunt genieten van de prachtige natuur maar ook van de talrijke historische overblijfselen uit de Grote Oorlog.

Floreal Holidays : de vakantiemaker met focus op cyclisme

Onze groep is zodanig gefocust op cyclisme, dat wij zelfs ons eigen Floreal fietsteam hebben! Wij sponsoren een tiental renners die deelnemen aan de wel tachtig wielrennerskoersen doorheen Vlaanderen en Wallonië.

Zin om van uw vakantie een actieve fietsvakantie te maken in een prachtig natuurlijk kader ?

Denk dan zeker aan de vakantieparken van Floreal in Vlaanderen en Wallonië ! Voor meer informatie of voor een gratis prijsofferte, neem zeker even contact op met onze medewerkers gespecialiseerd in vakantiearrangementen !

Newsletter