Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een goedkoop vakantiepark vinden in België : het kan !

Vakantie, dat is gewoon een must ! Het staat voor heerlijke momenten met de hele familie, helemaal alleen of met een stel vrienden. Het laat toe er even helemaal uit te zijn en de batterij weer op te laden. Wij bij Floreal zijn overtuigd van het belang van een vakantie voor iedereen ! Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben vakanties aan te bieden aan heel interessante prijzen.

Het objectief van de vzw Floreal : een vakantie in een vakantiepark voor iedereen

Floreal Holidays is een vereniging zonder winstoogmerk. Wij zijn inderdaad niet uit op winst. In onze statuten is opgenomen dat wij ons engageren om personen met een lager inkomen toe te staan een fijn en ontspannen moment door te brengen in een gezellige omgeving. Het hele team van Floreal hecht bijzonder veel belang aan dit objectief, of het nu in onze campings is of in onze vakantieparken in de Ardennen of aan de Belgische Kust.

Een prijskorting op de verblijfskosten voor alle leden van ABVV/de Algemene Centrale

Wij zijn in staat zo'n interessante prijzen aan te bieden dankzij de steun van verschillende organismen. Zo zijn wij bij voorbeeld in staat om kortingen toe te staan gaande tot 25% aan de leden van de Algemene Centrale van ABVV.

Heel interessante promoties voor een vakantie met familie of vrienden

In het laagseizoen – dat is in november, januari en februari – kunt u genieten van bijzonder interessante promoties op verblijven in de verschillende vakantiedomeinen van Floreal in België.

Gratis animaties en activiteiten : geen supplementen te betalen tijdens uw vakantie

Wij bieden bij Floreal altijd een heel uitgebreid animatieprogramma voor klein en groot. Dat kost u totaal niets extra, het is volledig inbegrepen in de prijs van uw vakantie. Deze formule laat iedereen toe zich maximaal te ontspannen en volledig te genieten van een verblijf.

Maak gratis gebruik van onze heel veelzijdige infrastructuur zoals minigolf, tennisvelden, multisportterreinen, speeltuinen, springkastelen, … 's Avonds kunt u genieten van verschillende shows, optredens, spelen, … Ook de kleintjes blijven niet achter : wij vangen uw kinderen zonder papa of mama overdag op in onze toffe ateliers. En tenslotte organiseren wij allerlei uitstappen en wandelingen om u de prachtige streek te laten ontdekken, zonder de thema-weekenden in onze vakantieparken in België te vergeten.

Zin om meer te weten over een leuke vakantie aan een kleine prijs ?

Neem dan snel alvast een kijkje op onze website en bestel onze brochures betreffende de verschillende vakantiedomeinen en campings van Floreal. Daarnaast antwoorden wij graag op al uw vragen. U kunt ons per telefoon bereiken, of u vult het online formulier in. Wij bellen dan zo snel mogelijk terug.

Newsletter