Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Goedkope vakantiedomeinen in België: waarop nog wachten?

Om te genieten van een verblijf met de familie, als koppel of onder vrienden, zijn er verscheidene vakantieformules mogelijk met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Een weekje op vakantie in een vakantiedomein aan de Belgische kust of de Ardennen heeft verschillende troeven. 

De Belgische vakantiedomeinen bieden een waaier van activiteiten en een complete service aan tegen lage prijzen.

Er zijn verschillende vakantiedomeinen in België die een volledige service aanbieden voor weinig geld.

Animatie en toeristische activiteiten zijn inbegrepen in de prijs van het verblijf.

Tijdens een verblijf in een vakantiedomein kunnen de gasten genieten van de gratis aangeboden activiteiten. In het domein van Blankenberge, bijvoorbeeld, wordt er een cursus EHBO voor jongeren georganiseerd op het strand. Tijdens de zomervakantie worden er eveneens talrijke evenementen georganiseerd met bekende artiesten.

Op het domein van La Roche-en-Ardenne staat de volledige buitensportinfrastructuur gratis ter beschikking van de gasten. Zo kunnen de gasten volop profiteren van verschillende activiteiten van het vakantiedomein zonder meer geld te moeten uitgeven.

Ideaal gelegen vakantiebestemmingen in de mooiste toeristische plaatsen van België

De vakantiedomeinen zijn ideaal gelegen om interessante en toffe toeristische attracties te kunnen aanbieden aan de hele familie en dit in prachtige gebieden, de ene nog mooier dan de andere. Het vakantieverblijf van Mont-Saint-Aubert organiseert interessante en onderhoudende toeristische activiteiten aan de Franse grens (bezoek aan de stad Rijsel of Doornik of het kasteel van Beloeil,…)

Bovendien kunnen de families ook genieten van kortingen bij de partners van het vakantiedomein. Zo kunnen de gasten een korting genieten op de toegangsprijs van pretparken of musea.

Een vlotte bereikbaarheid en gratis parking voor de gasten van de vakantiedomeinen

Vakantiedomeinen in België zijn vlot bereikbaar en er moet dus niet urenlang gezocht worden naar een dure parkeerplaats. De vakantiedomeinen beschikken dan ook over grote parkings die gratis toegankelijk zijn voor de gasten.

Een brede waaier aan accommodatie in het domein voor ieders budget en voorkeur

In de vakantiedomeinen worden twee accommodatietypes aangeboden aan de gasten:

  • Een verblijf in een kamer met hotelformule. U geniet van een kamer met 2 bedden, een badkamer en een toilet. Hierbij kan u kiezen tussen halfpension of volpension zoals bijvoorbeeld in Malmedy en Mont-Saint-Aubert.
  • Een verblijf in een appartement voor wie een meer zelfstandige vakantie wenst. De appartementen kunnen gehuurd worden voor een weekend, een week of langer. Aangezien we verschillende groottes hebben (studio, appartement 1 of 2 kamers), is er voor ieder budget wat wils. De logementen bestaan uit een leefruimte, een uitgeruste keuken, een badkamer en slaapkamers.

Dit gevarieerde aanbod vormt de perfecte wisselwerking tussen comfort en lage prijs. Volgens het budget en de voorkeur kunnen gezinnen de formule kiezen die hen het best past.

Floreal beschikt over 5 comfortabele vakantiedomeinen in België tegen competitieve prijzen

Floreal biedt 5 verblijfsplaatsen aan die comfort en ontspanning combineren aan zeer lage prijzen. Neem contact met ons op voor uw reservaties of eender welke inlichting. We antwoorden met veel plezier op al uw vragen.

Newsletter