Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Gastronomie

“De Kotter”

Het gastronomisch visrestaurant “De Kotter” staat gekend als één van de beste visrestaurants aan de Kust.Restaurant De Soesol
U krijgt er de meest verfijnde en verzorgde visschotels voorgeschoteld.
Dagverse streekproducten en een ongekende service maken van dit restaurant een echte topper !

“Soesol”

De “Soesol” is de ideale plaats voor de organisatie van al uw feesten in een warme atmosfeer.
Met zijn 100 zitplaatsen, biedt het een aantal mogelijkheden en bijkomende diensten.
Aangezien de “Soesol” geïntegreerd is in het vakantiedomein van Nieuwpoort en de logementen alsook de maaltijdmogelijkheden in het algemeen zeer erg gewaardeerd worden, biedt dit de mogelijkheid om in alle sereniteit te feesten zonder nadien nog de baan op te moeten gaan.

“Restaurant Floreal”

In Floreal Nieuwpoort is alles aanwezig om in te spelen op de vraag naar banketten en recepties. Gedurende het hele jaar organiseren verscheidene organisaties, ondernemingen en privé-personen bij ons recepties, diners… en dit voor zowel enkele personen als tot 200 personen.
Wij staan in voor alle type gelegenheden , bv. communies, familiefeesten, huwelijken of speciale evenementen van ondernemingen.

Bistro Floreal

Om rustig en gezellig wat bij te praten, is onze vernieuwde Bistro Floreal de ideale plaats. Een grote keuze aan snacks, warme en koude dranken, ijsjes, pannenkoeken, wafels alsook het ontbijtbuffet wacht op u. Met zicht op het zwembad kan u uw kinderen zien zwemmen. In de zomerperiode kan u genieten op het terras, de ideale plaats om een oogje in het zeil houden terwijl de kinderen ravotten in onze speeltuin. Tijdens de Belgische schoolvakanties is er entertainment en zijn er activiteiten voorzien voor een zeer breed publiek.

Uw domein onder de loep...

Keer terug naar de algemene pagina van het domein Floreal Nieuwpoort

Newsletter