Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Gastronomie

Le Parc – creatieve lokale en Franse keuken

Elk seizoen zijn menu! Zowel zomer als winter gaan de fijnproevers op zoek naar verscheidene typische smaken en gerechten uit onze streek.  Deze specialiteiten worden samengesteld en geserveerd door een dynamisch team in een warm en gezellig kader.

Het seizoensmenu geeft u de keuze uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 nagerechten. Het wordt ‘s zaterdags, ‘s zondags en elke feestdag van 12u tot 14u geserveerd alsook ‘s vrijdags, ‘s zaterdags en elke vooravond van een feestdag van 19u tot 20u30. Het menu kost €30 per persoon (exclusief drank). 

Raadpleeg hier menukaart voor de zomer van restaurant Le Parc. 

De taverne

Met haar groot terras langsheen de Ourthe en omgeven door een prachtig gazon, nodigt de taverne u uit om al uw wensen te vervullen. Van de lichtste gerechten (omeletten, salades, …) tot de  meest uitgebreide (vlees, vis, pasta, stoofpotjes, etc.), alsook een dagmenu. Kom er een ijsje eten in het zonnetje, van een lekkere cocktail nippen of genieten van ons fantastisch lokaal bier: La Féod’Ale.

Le Séjour/ La Véranda

De ruimtes zijn beschikbaar voor onze gasten  alsook voor de ontbijtbuffetten, grote evenementen (banketten, seminaries, etc.) en de avondmenu’s  van de halfpension formule.

Traiteur dienst

Geen zin om te koken?

We bieden u een uitgebreide keuze aan afhaalgerechten aan zeer democratische prijzen! Reservatie naast de receptie (vóór 10u).

Uw camping onder de loep...

Keer terug naar de algemene pagina van het domein Floreal La Roche-en-Ardenne

Newsletter