Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

FlorealGroup: een hart voor de Pink Monday-campagne!!!


Beste gast,

De “Pink-Ribbon”-campagne behoeft waarschijnlijk maar weinig inleiding. 1 op 8 vrouwen krijgt borstkanker, een ingrijpende gebeurtenis in het leven van een vrouw en haar omgeving. Het is een ontstellende vaststelling en dus blijft sensibilisatie en informatie broodnodig. Maar achter deze zware thematiek schuilt toch ook hoop. Hoop die wordt gesymboliseerd door het gekende roze lintje. Sinds jaren reeds een vaste waarde en het symbool voor solidariteit met “personen” die getroffen zin door borstkanker. En het is met opzet dat we spreken over “personen met borstkanker”, want ook mannen kunnen getroffen worden door deze ziekte.

Het roze lintje staat voor solidariteit en respect, steun, openheid en verbondenheid. En dat vinden wij als FlorealGroup van zeer groot belang. Het is daarom dat we zonder een moment te twijfelen hebben besloten om bij te dragen aan deze bewonderenswaardige actie. Als Floreal Group hebben wij dan ook het Pink Ribbon charter ondertekend. 

Al ons personeel van de hoofdzetel te Brussel en iedereen van de vakantiedomeinen en campings zal elke maandag van de maanden oktober en november het roze lintje opspelden.

Het opspelden van het lintje lijkt misschien maar een klein gebaar, maar het is een teken van warmte en menselijkheid en steekt duizenden vrouwen een hart onder de riem……

Vergeet ons ook niet te “liken” op onze Facebookpagina!!

 

Newsletter