Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Floreal Blankenberge ontvangt A-label

Het vakantieverblijf Floreal Blankenberge behaalde recent het Vlaamse label voor toegankelijk toerisme, niveau A. Dit betekent dat het basistoegankelijk is voor personen met een handicap. Het verblijf is voor de meeste mensen met een beperkte mobiliteit bruikbaar, maar assistentie kan voor sommige onderdelen wel nodig zijn.

Een Floreal-vakantie...laat uw bewegingsbeperking geen handicap zijn.

Het toegankelijkheidslabel werd uitegereikt na uitgebreide opmeting ter plaatse van volgende onderdelen: het toegangspad vanaf de openbare weg, de ingang en het onthaal, het gemeenschappelijk toilet, het restaurant of de eetzaal, de slaap- en badkamer en de looproutes tussen alle onderdelen.

Floreal Blankenberge is een mordern vakantiedomein met uitgebreide vergader- en sportaccommodatie en ligt op wandelafstand van de Blankenbergse dijk en het levendige stads centrum. Er is animatie voorzien in vakantie periodes. Het vakantieverblijf beschikt over 6 toegankelijke studio's met badkamer voorzien van een inrijdbare douche met zitje en beugels.

Toegankelijkheid:

  • Het toegangspad, de ingang en het onthaal zijn vlot toegankelijk met voldoende circulatieruimte.
  • Zowel de belangrijkste ruimtes op het gelijkvloers alsook de kamers op de verdiepingen zijn goed bereikbaar met een grote lift en de doorgangen zijn voldoende breed. 
  • De eetzaal en de multifunctionele ruimtes zijn bereikbaar via een dubbele deur en beschikken over onderrijdbare tafels met een hoogte van 67cm onder de tafel.
  • Het gemeenschappelijke toilet is voorzien van een beugel en heeft een comfortabele opstelruimte naast en schuin voor het toilet.

Meer info over het toegankelijkheidslabel: www.toegankelijkreizen.be

Newsletter