Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Zonder datum

Eten & drinken

Taverne/bistro waar u zowel terecht kunt voor snacks als voor een volledige en uitgebreide maaltijd. De taverne is ook ideaal om feestjes te organiseren onder vrienden of een familiefeest te houden.

Taverne Camping La Colline

De taverne/bistro biedt niet enkel de vertrouwde bistrokeuken, maar serveert ook heerlijke streekgerechten van de Gaume met de persoonlijke toets van de chef zoals forel op Ardeense wijze. Naast een heerlijke maaltijd en een vleugje amusement, kan u ook bij Camping La Colline eveneens terecht voor tal van evenementen, gaande van familiefeesten en communies tot barbecues en buffetten. Voor de kinderen is er bovendien speelruimte genoeg op het domein van de camping. De taverne geniet immers van een terras met aanpalend zwembad (in de zomer) en een grote speeltuin. De auto’s kan u steeds kwijt op de zeer ruime parking van camping La Colline. 

Openingsuren Taverne:

Zaterdag en Zondag: van 11u00 tot 22u00

Lundi: van 16u00 tot 22u00

Uw camping onder de loep....

Keer terug naar de algemene pagina van camping La Colline

Camping La Colline****

Een prachtig, bijna 10 hectare groot kampeerterrein met veel faciliteiten en iets meer dan 250 kampeerplaatsen van ruim 120m² groot. Naast de traditionele staanplaatsen voor het passagetoerisme, een kenmerkend van deze camping, zijn er natuurlijk ook tal van huuraccommodaties zoals luxe stacaravans, bungalows, tenten, groepstenten en safaritenten.

 

Taverne/bistrot aussi bien pour des snacks que pour des repas plus complets et élaborés, possibilité d’organiser des fêtes entre amis ou pour des évènements familiaux.

Newsletter