Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Een vaste kampeerplaats huren: de voordelen van een jaarplaats

Tal van Belgische campings verhuren vaste staanplaatsen op jaarbasis. Deze formule laat eigenaars van stacaravans toe om hun caravan het hele jaar op een camping te plaatsen. Op deze manier kunnen ze met vakantie gaan wanneer ze wensen.

Een ruime standplaats en moderne infrastructuur voor elke stacaravan

Er zijn tal van goede redenen om een jaarplaats te boeken:

  • Een grote kampeerruimte. De voorziene grootte voor de jaarplaatsen is zeer ruim. De plaatsen variëren tussen 150 en 200 m². Bovendien bieden deze staanplaatsen niet enkel genoeg ruimte om de stacaravan te plaatsen, maar eveneens ook plaats voor een wagen en een aansluitend terras of een tuintje.
  • Moderne uitrusting op elke staanplaats. In een stacaravan is het mogelijk om te koken, te wassen,… Daarom is elke jaarplaats uitgerust met een water- en elektriciteitsaansluiting. Een rioolaansluiting is eveneens mogelijk voor het lozen van afvalwater. 
  • Geniet van de prachtige Belgische landschappen, ook in de winter. De kampeerplaatsen op jaarbasis zijn ideaal gelegen. Zo kan u bijvoorbeeld genieten van een standplaats in de Belgische Ardennen op camping Gossaimont. Op camping Het Veen zal uw stacaravan geïnstalleerd worden langsheen het Kempisch Kanaal, met een prachtig uitzicht op het kanaal. Genieten van een vakantie op een camping kan dus niet enkel in de zomer, maar ook in het laagseizoen. De meeste van onze campings blijven dan ook geopend tijdens de winter. Dit geeft u de kans om bepaalde landschappen te herontdekken onder een sneeuwtapijt. 

Voor de meer mobiele kampeerders, is een verhuurformule van zes of twee maanden mogelijk

Bepaalde kampeerders investeren eerder in een mobilhome of een trekcaravan om zo mobieler te kunnen zijn. Voor deze mensen is het mogelijk om een ruime kampeerplaats te huren voor twee of zes maanden. Deze formule laat toe dat kampeerders veel gemakkelijker van camping kunnen veranderen.

Zin om een jaarplaats te huren? Neem contact op met Floreal!

Let er op dat de optimale periode om uw kampeerplaats te reserveren, in oktober en november is. Floreal heeft vele jaarplaatsen te huur op de campings Gossaimont en Het Veen, maar ook op camping La Roche-en-Ardenne en Le Festival. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer concrete informatie. Ons team staat steeds paraat om u te informeren!

Newsletter