Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een 4-sterren camping reserveren in België : de beste plaatsen gaan naar vroegboekers

De tijd van lekker genieten van de rust in een camping lijkt ver weg. Toch is het begin van het jaar de aangewezen periode om de volgende voorjaarsvakantie of zomervakantie met familie of vrienden te boeken in een camping, met keuze uit de hoge Ardennen, de Kempen en de Gaumestreek waar je veel mogelijkheden hebt wat betreft logies met modern comfort.

Tips om je vakantie 2017 in een camping te reserveren

Viersterrencampings van Floreal reserverenHet is heel makkelijk je vakantie in een camping in België te reserveren! Ontdek hieronder de mogelijkheden bij Floreal Holidays voor 2017 :

  • Real-time reserveren, 24h op 24h : ontdek op ieder moment van de dag de beschikbaarheid en de verblijfsprijzen dankzij een online tool. Reserveer wanneer het jou past, buiten de kantooruren om ;

  • Verschillende verlengde weekenden : de Belgische feestdagen van 2017 bieden weer verschillende verlengde weekenden, dankzij een feestdag op maandag, vrijdag en soms zelfs op dinsdag met brug op maandag. Geniet van de gelegenheid en trek er een paar dagen tussenuit naar bijvoorbeeld een camping in La Roche-en-Ardenne ;

  • Laad je batterij in een prachtig stukje natuur : de standplaatsen in bijvoorbeeld de 4-sterren camping in de Gaumestreek bieden veel ruimte, toegang tot de verschillende winkeltjes op het terrein en dat in een prachtige bosrijke omgeving met talrijke wandelingen ;

  • Jaarplaatsen : op zoek naar een kwalitatieve camping met de mogelijkheid een residentiële standplaats te huren voor het hele jaar ? De Hoge Ardennen zijn zeker een goede optie !

  • Combineer je verblijf in een camping met een bezoek aan een attractiepark : geniet van de vele natuurlijke en sportieve activiteiten in een 4-sterren camping op slechts 1km van Bobbejaanland ;

  • Kamperen met city-trip naar Antwerpen : vanuit de camping Het Veen in Sint Job in't Goor geniet je van de natuur en de rust aan een kanaal en van een culturele uitstap naar Antwerpen.

Verschillende verblijfsmogelijkheden in een camping

Je kunt in België verschillende hoog kwalitatieve verblijfsmogelijkheden boeken in een camping. Om zeker te zijn dat je hiervan kunt genieten, boek je best zo vroeg mogelijk :

Luxueuze stacaravans, een tweede thuis

Vind het comfort van je eigen woning terug in een kwalitatieve stacaravan in de Ardennen of in Vlaanderen. Je vindt er een moderne keuken, een hoeksalon, een comfortabele kleine badkamer en twee ruime slaapkamers.

De gezellige en authentieke Coco Sweet tent

De Coco Sweet tent is een uniek kampeerconcept, uitgerust tot maximaal 4 personen.
Deze tent is gebouwd uit
kokosnoothout en canvas, en past perfect in de vrije natuur. Ze bestaat uit verschillende ruimten, die allen goed functioneel werden ingericht. Je vindt er zelfs een tafelmodel koelkast voor een lekker fris drankje.

De Safaritent met gezellige houtkachel

De Safaritent is een exclusiviteit van Floreal, te vinden in de Ardennen, de Gaumestreek en nabij Antwerpen. Deze grote comfortabele tenten (5 x 7 m) zijn opgetrokken op een houten vloer en hebben een eigen keuken plus een gezellige houtkachel, zodat je het hele jaar door kunt kamperen.

Houten familietenten in Virton

De houten familietent is een exclusiviteit van de 4-sterren camping van Virton. Deze tenten zijn volledig gebouwd in hout, met een stoffen dak. Je vindt er verder een kitchenette, twee ruime en comfortabele slaapkamers en zelfs een overdekt terras. De sleutel voor een geslaagde vakantie i

Interesse om een kampeerverblijf te boeken in de Ardennen, de Kempen of de Gaumestreek ?

Contacteer Floreal voor meer inlichtingen, om de beschikbaarheid te controleren of voor een prijsofferte. Wij helpen je graag verder. Je kunt natuurlijk ook je Paasvakantie of Zomervakantie vast reserveren via onze online applicatie.

Newsletter