Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Campings in België : de verschillende verhuurmogelijkheden

U associeert kamperen nog steeds met een primitieve tent, opgespannen met enkele haringen en met slechts een spartaanse uitrusting ? Dan bent u mis ! Vandaag de dag bieden campings een heel resem van verhuurmogelijkheden aan, de één nog comfortabeler dan de ander. Ontdek hier alle mogelijkheden.

Verhuurmogelijkheden voor kampeerders in België

Voor wie niet met eigen materiaal wenst te kamperen, bieden onze campings vandaag verschillende verblijfsmogelijkheden aan :

De huurcaravan of mobilhome

De huurcaravan of mobilhome krijgt de voorkeur van de meeste kampeerders voor een aangename kampeervakantie. Deze kan gehuurd worden voor een jaar, een semester, een maand, een week, een weekend of zelfs voor een dag, welke duur u ook maar wenst. Al onze campings in België beschikken over een groot aantal huurmobilhomes. Over het algemeen zijn deze uitgerust met een uitgeruste keuken, kwalitatieve echte bedden, een douche, een wc en een televisie, alles netjes ondergebracht in ten minste 35 m². Het is de ideale verblijfsmogelijkheid voor wie een gemakkelijke vakantie wenst. Het tarief van onze mobilhomes is degressief bij langere huurperiodes.

De safaritent

De safaritent is een moderne, zeer comfortabele tent. U slaapt wel onder een tentzeil, maar op een verhoogde houten vlonder waarop echte bedden staan met een matras en zachte kussens. In deze nieuwe generatietenten vindt u ook een kleine ijskast evenals een houtkachel, zodat u zowel bij zomerse temperaturen als in het putje van de winter kunt kamperen. Safarietenten zijn uitgerust voor vier personen. Er zijn twee tweepersoonskamers, van elkaar afgescheiden door een opbergruimte, een watervoorziening en een kitchenette. In totaal beschikt u over 35 m² ruimte in de tent en een 14 m² groot half overdekt terras. In de tent is geen sanitair, daarvoor gaat u naar de gemeenschappelijke sanitaire ruimten.

De Navajo-tent

De Navajo-tent is iets eenvoudiger dan de Safaritent, waarbij de houten vloer is vervangen door een authentiek grondzeil. Het is een gezellige familietent voor vier tot zes personen, met een kleine ijskast, een kitchenette en twee of drie slaapkamers.

De Family-tent of hut

De Family-tent vindt u exclusief in onze camping La Colline in Virton, in de provincie Luxemburg. Deze verblijfsmogelijkheid betaat uit een houten frame, waarover een tentzeil werd gespannen. Het is een zeer ruime tent, uitgerust voor vijf kampeerders. Net als de Safaritent is deze familietent uitgerust met een houten vloer, echte bedden, een watervoorziening, een kitchenette en een (chemisch) toilet.

De Coco Sweet tent

De Coco Sweet tent is de laatste nieuwigheid in de Floreal camping van La Roche-en-Ardenne. Het betreft een uitstekend compromis tussen een caravan en een tent. Het is een modern onderkomen op wielen, waarvan de bewoners de mobiliteit vooral ook waarderen. Net als bij een caravan is het chassis verhoogd, maar de muren en het dak zijn weldegelijk gemaakt uit tentzeil. De Coco Sweet tent is een vakantieverblijf voor vier personen. Het is uitgerust met een dubbel bed en twee eenpersoonsbedden en bevat een kleine keuken en een elektrische verwarming.

De trekkershut

In de Floreal campings Het veen in de provincie Antwerpen, camping Kempen, eveneens in de provincie Antwerpen en in de camping La Colline in de provincie Luxemburg kunt u ook een trekkershut huren. Het is een kleine houten hut, uitgerust voor twee personen. Deze trekkershut wordt vooral geapprecieerd door wielertoeristen en wandelaars die er gemakkelijk hun sportmateriaal in op kunnen bergen. Het heeft een oppervlakte van 10 m² en is uitgerust met een bed, een kitchenette en een elektrische verwarming.

De bungalow

De bungalow vindt u enkel in onze camping La Colline in Virton, in de provincie Luxemburg. Met een oppervlakte van 50 m² is het een ideaal vierpersoonsvakantieverblijf, uitgerust met een badkamer met douche en toilet, een uitgeruste keuken, twee slaapkamers, een living met een televisie en een terras.

Een tent voor een éénoudergezin : een totaal nieuw concept in La Roche-en-Ardenne en Virton

Sinds kort bieden onze Floreal campings in La Roche-en-Ardenne en in Virton (Camping La Colline) een nieuwe en moderne formule voor éénoudergezinnen. Het betreft een familietent met twee slaapkamers met een houten vloer, maar specifiek gereserveerd voor éénoudergezinnen. De animatie is er gericht op het amusement van de kinderen, maar ook op die van die ene vader of moeder. U kunt van deze formule genieten vanaf half april tot half september.

U voelt zich aangetrokken tot één van onze verblijfsmogelijkheden in een Floreal camping ?

Contacteer onze medewerkers voor meer informatie of om te reserveren. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Newsletter