Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Cadeaucheque Floreal

Opgelet, onze kantoren in Brussel zullen gesloten zijn vanaf vrijdag 21 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Indien u nog geschenkcheques wenst te bestellen voor Oudejaar via onze website, kan u dit doen tot en met woensdag 19 december 2018. Alle cheques die na deze datum besteld worden, kunnen wij niet meer leveren voor 01/01/2019 en zullen ook pas begin januari 2019 verstuurd worden. U kan wel nog steeds terecht in onze verschillende vakantiedomeinen om geschenkcheques ter plaatse te kopen. 

Alvast bedankt voor uw begrip.

Een geschenk is altijd leuk!

Er komt een speciale gebeurtenis aan! Een verjaardag, een jubileum, een huwelijk, een pensionering, een geboorte of gewoonweg een moment om plezier te maken!

De Floreal-cadeaucheques zijn één jaar lang geldig en worden in onze vakantiedomeinen (behalve Malmedy), campings en onze restaurants aanvaard. Ze kunnen gebruikt worden voor een vakantie, een weekendje, midweek, speciale themaweekends of maaltijden.

Met de cadeaucheques schenkt u niet enkel een aangenaam verblijf, maar ook een schat aan waardevolle herinneringen!

Hoe aanvragen?

Vraag één of meerdere cadeaucheques aan met een waarde naar keuze:

  • Ofwel ter plaatse aan de receptie van het vakantiedomein
  • Ofwel online
  • Ofwel telefonisch via +32(0)2 274 15 39
 
 
 
 
Steun
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

 

Bij ontvangst van uw aanvraag zal u een bevestigingsmail ontvangen met een gepersonaliseerde code die van essentieel belang is bij betaling via een overschrijving op ons bankrekeningnummer van Delta Lloyd  877-8025201-16 of BE72 8778025201 16 (BIC BNAGBEBB).

Na ontvangst van betaling van het exacte bedrag, worden de cadeaucheques zo spoedig mogelijk verzonden.

Newsletter