Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Animaties in campings en vakantieparken in België : ontspanning en vermaak voor jong en oud

AnimatieprogrammaDe zomervakantie komt er al weer aan ! Het moment om heerlijk even de batterijen op te laden, maar ook om te genieten van de kinderen of kleinkinderen. Kies voor een camping of een vakantiepark in België waar tal van animaties worden georganiseerd : sportieve activiteiten, voorstellingen, spelen, uitstapjes, ons dynamische team staat al helemaal klaar om jullie dit seizoen 2014 op te vangen.

Een uitgebreid animatieprogramma voor de hele familie

Zodra je aankomt in één van onze vakantieparken aan zee of in de Ardennen, of campings in de Ardennen of Vlaanderen, krijg je het animatieprogramma met alle activiteiten van het hele seizoen. Voor de allerkleinsten, maar ook voor tieners, ouders en senioren! Maak kennis met Florrie, de mascotte van onze vakantiedomeinen.

Leuke animaties voor kinderen vanaf 5 jaar

Zin om de kinderen een onvergetelijke vakantie te laten doorbrengen, ravottend en genietend van de kinderanimaties voor hun leeftijd? Onze ervaren en dynamische teams in het vakantiepark van Blankenberge weten precies wat je telg leuk vindt !

-         Leuke optredens met clowns en goochelaars : de clown Papa Chico zorgt voor een onvergetelijke kindershow. De kinderen zullen helemaal opgaan in zijn goocheltrucs.

-         Creatieve activiteiten : wedstrijdjes tekenen, kleuren of verven, laat je kind een eigen werkje creëren en zijn verbeelding de vrije loop gaan.

-         Minicursus redden op het strand : van de echte redders krijgen de kinderen een mini-opleiding over de gevaren op het strand en in zee. Wat betekenen de verschillende vlaggen, waar mag je zwemmen en waar niet, wat moet je doen als je verloren loopt op het strand, leuke tips die heel belangrijk kunnen zijn.

-         Thema-gebonden activiteiten : paaseierenraap met de paashaas, een Halloween-avondfeest, het zijn activiteiten waar de kinderen dol op zijn.

-         Kidsweekend : tijdens het kidsweekend organiseert het vakantiepark van Blankenberge twee dagen lang tal van leuke activiteiten voor kinderen, met onder andere een binnenspeeltuin, grime, kinderkoken, een ballenbad, aangepaste kindermaaltijden en nog veel meer.

Activiteiten voor tieners

Tieners worden uiteraard niet vergeten, al zijn zij de moeilijkste groep om animaties aan te bieden. Onze teams slagen er echter wel in, met tal van leuke uitdagingen voor zowel jongens als meisjes.

-         Boogschieten en kleiduifschieten : dit zijn sportactiviteiten die de precisie en concentratie mee helpen ontwikkelen.

-         Multisporten : er worden tal van wedstrijden georganiseerd: volleybal, basketbal, voetbal, noem maar op.

-         Quiz : speciaal voor tieners organiseren we quizavonden met vragen, afgestemd op hun kennis en interesses. Een leuke manier om hun algemene kennis te testen.

-         Fuiven : fuiven zijn helemaal in op onze vakantieparken en viersterrencampings. Een gegarandeerde succesavond.

-         Dropping : een oriëntatietocht waarbij de jongeren weer terug moeten aankomen op hun vertrekpunt. Dit is een sportactiviteit waarbij ze zichzelf moet overtreffen en zelfstandig moet kunnen optreden.

-         Filmavonden : als het dan slecht weer is, kunnen de tieners de avond gezellig met leeftijdsgenoten doorbrengen met het bekijken van een leuke film.

 

Familieactiviteiten : mooie momenten om samen door te brengen

Een familievakantie in één van onze vakantieparken is het moment om samen door te brengen. Om een leuke herinnering te hebben aan de vakantie met familie, bieden onze animatieteams leuke groepsactiviteiten aan:

-         Sport : wedstrijden ouders tegen kinderen, fietstochten, karting, minigolf, enz.

-         Optredens : er worden tal van gezellige optredens verzorgd met professionele artiesten zoals Garry Hagger of Ricky Fleming, naast bluesgroepen en pianobarmuziek.

-         Spelavonden : de families nemen het tegen elkaar op met gezelschapsspelen, waaronder bingo, een quiz, …

-         Buitenspel in de bossen of een fakkeltocht.

-         Grote barbecues

 

Activiteiten voor volwassenen : sport en wandelen

Maar ook volwassenen en ouders kunnen lekker even genieten van de sportinfrastructuur in onze vakantieparken. Zo biedt ons vakantiepark van La-Roche-en-Ardenne twee tennispleinen, een openluchtzwembad maar ook een petanque-baan en een bowling.

Activiteiten voor senioren : dansnamiddagen en uitstapjes

Maar ook de senioren zullen ons animatieprogramma appreciëren. Speciaal voor hen organiseren wij dansnamiddagen met optredens van zangers die zij zeker verrast zullen verwelkomen. Daarnaast voorzien wij uitstapjes, kaartnamiddagen, …

De voordelen van een groot aanbod van animaties in een camping of vakantiepark

-         Een all-in-aanbod : de animaties zijn inbegrepen in het verblijf.

-         Tweetalige animatieteams : onze animatieteams zijn allen tweetalig, en kunnen dus zowel Nederlandstalige als Franstalige kinderen en volwassenen een aangenaam moment doen beleven.

-         Een vakantiepark of camping vol leven: je vervelen doe je nooit, met ons rijke animatieprogramma. Je bent er dus zeker van volop van de vakantie te kunnen genieten.

-         Bijna het hele jaar door : het animatieprogramma loopt natuurlijk tijdens de hele schoolvakantie, maar daarnaast hebben wij tal van themaweekenden zoals onder andere een wandelweekend. Van oktober tot maart voorzien we geen animaties in onze campings.

Zin om een gezellige vakantie te boeken in één van onze campings of vakantieparken met animatiemogelijkheden voor de hele familie? Contacteer ons!

Floreal is gespecialiseerd in het organiseren van aangename vakanties met een leuk animatieprogramma voor de kinderen. Wil je meer weten over de prijzen in één van onze vakantieparken, of wil je gewoon nog wat meer informatie hebben? Neem gerust even contact met ons op!

Newsletter