Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Animatie

VOOR JONG EN OUD

Naar goede gewoonte verwent Floreal Nieuwpoort niet enkel de kleinsten onder ons met een uitgebreid animatieprogramma, maar staat het animatie-team ook paraat om de ouders en grootouders te entertainen. Ieder seizoen zijn er tal van evenementen, shows, workshops en andere animatie voorzien.

Naast de gekende variété- en travestieshows die gepaard gaan met een goede dosis humor, staat Floreal Nieuwpoort ook garant voor het aantrekken van bekende en minder bekende Vlaamse artiesten zoals Paul Severs, Garry Hagger, Ricky Fleming en tal van anderen. Bovendien blijft Floreal Nieuwpoort traditiegetrouw haar populaire bingo- en karaokeavonden organiseren voor de hele familie. 

Voor de kinderen zijn er ook ieder jaar opnieuw tal van activiteiten gepland zoals de populaire Halloweenshow en de kindershow met clown Papa Chico. 

Naast de shows organiseert het animatieteam tal van activiteiten zoals schilderwedstrijden, groepsspelletjes en knutselmomenten.

In de Belgische schoolvakanties en in juli en augustus neemt ons animatieteam de kinderen mee op sleeptouw en zorgt ervoor dat de dagen – jammer genoeg – voorbij vliegen met overdag allerlei leuke en creatieve activiteiten in de kinderclub en ’s avonds kinderdisco in de tearoom.

Maar ook in andere periodes tijdens het jaar zal je je niet vervelen, want we organiseren allerlei thema-gebonden activiteiten. Deze gaan van een paaseierenzoektocht, Kerstgalashow en zomerse barbecues tot een knotsgek Confetti-menu met Carnaval of een Spooky Diner met Halloween.

Newsletter