Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Animatie

Speciaal voor de kids 

Voor de kinderen zijn er ook ieder jaar opnieuw tal van activiteiten gepland zoals de populaire Paaseierenraap met de Paashaas, Halloween en de kindershow met clown Papa Chico. Verder beleven de kinderen veel plezier met de grappen en grollen van onze mascotte Florie.

In de Belgische schoolvakanties en in juli en augustus neemt ons animatieteam de kinderen mee op sleeptouw en zorgt ervoor dat de dagen – jammer genoeg – voorbij vliegen met overdag allerlei leuke en creatieve activiteiten in de kinderclub en ’s avonds kinderdisco in de tearoom.

Maar ook in andere periodes tijdens het jaar zal je je niet vervelen, want we organiseren allerlei thema-gebonden activiteiten. Deze gaan van een paaseierenzoektocht, Kerstgalashow en zomerse barbecues tot een knotsgek Confetti-menu met Carnaval of een Spooky Diner met Halloween.

Kidsweekend!


Floreal Blankenberge tovert het gebouw dan om in een heus kinderparadijs. Er vallen tijdens het kidsweekend allerlei dingen te beleven: een indoor kinderpretpark, grime, kinderkoken, kinderoptredens, een ballenbad, popcorn en aangepaste kinder maaltijden, … Dit keer staat ons kidsweekend volledig in het teken van boefjes, dus hou je maar klaar voor een dolgek weekend vol show en spektakel. Tijdens de Belgische schoolvakanties en tijdens bepaalde evenementen of themaweekends is er steeds superleuke animatie voorzien door ons team van animatoren om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

VOOR JONG EN OUD 

Naar goede gewoonte verwent Floreal Blankenberge niet enkel de kleinsten onder ons met een uitgebreid animatieprogramma, maar staat het animatie-team ook paraat om de ouders en grootouders te entertainen. Ieder seizoen zijn er tal van evenementen, shows, workshops en andere animatie voorzien. Naast de gekende variété- en travestieshows die gepaard gaan met een goede dosis humor, staat Floreal Blankenberge ook garant voor het aantrekken van bekende en minder bekende Vlaamse artiesten zoals Garry Hagger, Frank Galan, Lisa Del BO, Paul Severs, Vanessa Chinitor en nog vele anderen.

Newsletter