Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie
Retour à la page d'accueil de Floréal

Een all-in-one vakantie in een corona-safe vakantiepark in België of Frankrijk

Floreal Holidays, de specialist in toffe en betaalbare vakantieverblijven voor families of groepen vrienden in campings en vakantieparken verspreid over heel België en Frankrijk, vertelt welke de voordelen zijn van een all-in-one vakantie in een corona-safe vakantiepark.

Wat houdt een all-in-one vakantie in een vakantiepark precies in?

Wanneer je een all-in-one vakantie in een vakantiepark boekt, betekent dat, dat alle faciliteiten op dezelfde plaats worden aangeboden, van het slapen gaan tot het eten en de animaties. Tijdens een all-in-one vakantie hoef je je dus niet te verplaatsen, want alles is binnen handbereik, op hetzelfde terrein.

All-in-one, voor families met kinderen of groepen vrienden

Deze formule is ideaal voor groepen vrienden maar ook voor families met kinderen, omdat er tijdens het hoogseizoen altijd wel aangepaste animaties worden aangeboden. Zo worden de kinderen op een toffe manier bezig gehouden, terwijl de ouders lekker kunnen luieren of deel kunnen nemen aan een animatie die specifiek voor hen werd georganiseerd.

Een zorgeloze vakantie met animaties voor jong en oud

De basisanimaties in vakantieparken zijn meestal afgestemd op een specifieke leeftijdsgroep. Zo is er in het hoogseizoen altijd wel een kidsclub met spelen, knutselen, zoektochten, wedstrijdjes en zo meer, terwijl de volwassenen kunnen deelnemen aan culturele stadsbezoeken, workshops, sportanimaties of van wat rust kunnen genieten in een luie stoel. 's Avonds zijn er dan vaak shows, muziekoptredens of andere animaties voor iedereen.

Een vakantie aan zee biedt tal van extra mogelijkheden

Vakantieparken bieden ook animaties die afhankelijk zijn van de locatie van het gekozen bestemming. Bij een vakantie in een vakantiepark aan zee kan men natuurlijk ook genieten van de zee en het strand, een wandeling maken op de dijk, een go-kart huren, een uitstapje maken naar een jachthaven en nog veel meer. Het vakantiepark van Floreal in Nieuwpoort biedt daarnaast ook een binnenzwembad, petanquevelden, een minigolf, een speeltuin, een toffe taverne met groot terras en nog veel meer.

Een vakantie in de Belgische Ardennen om er helemaal uit te zijn

Bij een vakantie in de Belgische ardennen ligt het accent dan weer op de groene omgeving, met mountainbike-tochten, boswandelingen, een kanotochtje of visnamiddag op een riviertje, … Het Floreal vakantiepark in La Roche-en Ardenne heeft bovendien eigen speeltuinen, een buitenzwembad, een minigolf, een bowling, sportterreinen, en eetgelegenheden.

All-in-one vakantieparken in heel Frankrijk

Floreal Holidays biedt naast de Belgische parken nog veel meer leuke parken waar alles op dezelfde locatie wordt aangeboden. Zo zijn er maar liefst 17 verschillende bestemmingen verspreid over heel Frankrijk, van Nord Pas de Calais tot de Provence en de Côte d'Azur. De Floreal Vakantieparken in Frankrijk bestaan meestal uit kleine individuele huisjes met een eigen activiteitencentrum en animaties.

Een vakantie met zo weinig mogelijk risico op corona

Met alle onzekerheden rondom het coronavirus, is het zeker interessant te kiezen voor een all-in-one-vakantie waarbij de bubbel zo klein mogelijk wordt gehouden. De Floreal-parken bieden de mogelijkheid te kiezen voor een kamer met hotelservice, maar ook voor studio's en appartementen met eigen kookgelegenheid. Op die manier is het mogelijk alle maaltijden in de privéruimte te eten. Wie toch graag gebruik wilt maken van het culinaire aanbod, weet dat iedere eetruimte volledig volgens de laatste corona-richtlijnen is ingericht. Zo kun je coronaproof genieten van je vakantie.

Een overzicht van de voordelen van een all-in-one vakantie in een vakantiepark in België of Frankrijk

Een all-in-one vakantie in een vakantiepark in België of Frankrijk is dus een vakantie waar alles op éénzelfde locatie wordt aangeboden en waar men met de auto naartoe kan rijden:

  • logies in een kamer met hotelservice, een studio of een appartement

  • animatieprogramma voor jong en oud

  • activiteiten op eigen terrein

  • eigen sportfaciliteiten zoals zwembad, sportterreinen, minigolf, ...

  • eetgelegenheid op eigen terrein

Op zoek naar een corona-veilige vakantie in een vakantiepark in België of Frankrijk?

Wil je het volledige aanbod van vakantieparken van Floreal Holidays in België of Frankrijk kennen ? In de brochure met de vakantiedomeinen 2020 vind je het volledige aanbod. Wil je graag reserveren of heb je bijkomende vragen? Ons team staat klaar om je verder te helpen.

Newsletter