Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Zonder datum

Activiteiten - Toerisme

Campinganimatie voor het hele gezin

Floreal Kempen heeft een goed gevuld animatieprogramma , zoals onze jaarlijkse paaseierenraap voor kinderen en volwassenen.  BBQ , mosselen à  volonté  en niet te vergeten moederverwendag.

Tijdens het Belgisch hoogseizoen is er 4 X per week een kinderatelier voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Ondertussen kunnen ouders een glas drinken in de gezellige taverne of rustig verpozen op het terras. Er worden regelmatig thema-avonden (heksenwandeling, sportactiviteiten, petanquetoernooi,  tennistoernooi, bingo,...) voor volwassen georganiseerd, of je kan ook deelnemen aan een gezinsuitstap naar de Olmense zoo, het Maïsdoolhof, het Masereelcentrum, heemerf de Waaibergkajakken op de Nete, of een bezoek  brengen aan de Geitenboerderij “ De Polle” ,  en de Kapittelberg in Herselt of de begijnhoven van Herentals en Turnhout. Blijf je liever in de buurt, dan zijn er onze winterwandelingen o.l.v een gids of een themawandeling, zoals de Coolswandeling, en Stationswandeling .

Oktober, de pompoenmaand, biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan pompoenpitspuwen, pompoenschieten  of de pompoenregatta.  Een andere niet te missen afspraak is de jaarlijkse cyclocross veldrijden die dwars door bossen van Floreal Kempen trekt . 

Wifi is gratis op gans de camping

De sportfaciliteiten van onze camping

Voor de sportievelingen hebben wij een  groot omnisportterrein ter beschikking voor voetbal, tennis, basketbal en volleybal. Pingpongtafel en petanquevelden staan ter beschikking.  Voor fietsers en wandelaars is de camping gunstig gelegen aan het  fiets- en wandelknooppunt  en mountainbikers kunnen gebruik maken van het moutainbikepad (3 lussen). Fiets- en wandelkaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie. Oplaadpunt voor elektrische fietsen is gratis.

Toerisme

Niet ver verwijderd van de camping Floreal Kempen ligt het Netepark en de betoverende waterwereld Hidrodoe, of kan men kanovaren op de Kleine Nete. Voor de ruiters is er een bewegwijzerde ruiterroute. Een bezoek aan de stad Geel of de stad van de speelkaart, Turnhout, met zijn gekende rommelmarkt op zondag is zeker de moeite waard. Bovendien zijn er waterbootjes, sprookjesvertellingen en is er een dierenpark gelegen op 20min rijden. En niet te vergeten de Kabouterberg te Kasterlee, met de jaarlijkse kabouterdag.

Uw camping onder de loep...

Keer terug naar de algemene pagina van camping Kempen

Camping Kempen**** (Lichtaart)

Een 4-sterrencamping, gelegen te midden van de Kempense heuvelrug in de nabijheid van een fiets – en wandelknooppunt, op loopafstand van het attractiepark "Bobbejaanland". Twee trekkershutten bieden onderdak aan toeristen en globetrotters.

 

Newsletter