Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Zonder datum

Activiteiten - Toerisme

Campinganimatie voor het hele gezin en voor de meest veeleisende kampeerders!

In het hartje van de Belgische Ardennen, nodigt de natuur u uit:

Zin om u te ontspannen?Kayak camping La-Roche-en-Ardenne
Zin om te bewegen?
Zin om te ontdekken?
Zin om onze specialiteiten te proeven?
Zin om u te herbronnen?

Grootouders, ouders: speciale avond in de taverne (disco, karaoke, bingo,…)
Kinderen, groot en klein: animatieprogramma in het Belgisch hoogseizoen ( spelletjes, creativiteit, ponyritjes, carnaval…), speeltuin
Voor de sportievelingen: minivoetbal, petanque, vissen in de rivier, kajak, mountainbike-routes
Zin om te zwemmen of te ploeteren? In juli en augustus verwelkomt het zwembad (openlucht en verwarmd-geen short) van de vakantiedomein op 600m.
Natuurliefhebbers: wandelroutes in hartje van de bossen
Themaweekends in onze luxecaravans: sport, cultuur, ontdekking van de omgeving.

Kamperen krijgt een nieuwe dimensie!

Floreal biedt u een wellness-aanbod in een hypermoderne caravan, een primeur in de Benelux ! Duik in een wereld van sensatie en vergeet de dagelijkse sleur. Onze wellness is een waar oord van ontspanning. sauna, jacuzzi, een relaxruimte, aromatherapie en aangepaste muziek,… Dat alles is mogelijk dankzij het Wellness Resort.
Liefhebbers van ontspanning? Dit wellness-aanbod is voor jullie…

Toeristische activiteiten

Voordeelkaarten zijn verkrijgbaar voor onze gasten aan de receptie. Met deze kaarten kunnen de gasten genieten van kortingen bij verschillende toeristische attracties in de regio.

De kleine toeristische trein
Ontdekking van de stad en haar omgeving. Bezoek met uitleg over de geschiedenis van de stad, haar kasteel en haar omgeving. Korting van € 1 per persoon op de stadstocht.
Link van de Petit Train

De molen “Le moulin de la Strument”
Deze molen, die dateert uit de 19e eeuw, onthult zijn geschiedenis tijdens een bezoek aan de hand van een audiogids. De molen is geopend op zaterdag en zondag vanaf Pasen tot en met 1 november, alsook alle dagen in juli en augustus. Korting van € 1 per persoon.
Link naar Moulin de la Strument.

De Kasteelruïnes
Ontdekking van de ruïnes die dateert uit de 9e eeuw. De torens, schietgaten en kerkers brengen u terug naar het tijdperk van de Middeleeuwen. Korting van € 0,5 per persoon.
Link naar Château Féodal

Het wildpark
Op 2 kilometer van stadscentrum bevindt zich het dierenpark van La Roche-en-Ardenne. Wandel op een bospad en ontmoet de dieren uit onze bossen. De cafetaria en de speeltuin maken iedereen blij. Korting van € 0,50 per persoon. Link naar het Wildpark.

Museum van de “Slag om de Ardennen”
Een oppervlakte van 1500m², meer dan 120 modellen van Amerikaanse, Britse en Duitse soldaten gekleed met hun uitrusting en bewapening, maar ook een fototentoonstelling en andere persoonlijke eigendommen.  Korting van € 1 per volwassene en € 0,50 per kind.
Link naar Museum van  Slag om de Ardennen

Brandsport Adventure Team
Op de heuvel tegenover Floreal, aan de andere kant van de rivier. Beklimmingen, zowel individuele rappel als in groep, hike & bike, boogschieten en vele andere activiteiten. 15% korting (uitgezonderd paardrijden en speleologie).
Link naar Brandsport

Outdoor Center
Gelegen op ± 300 meter van het domein “Merlettes” en de camping van Floreal. Verhuur van kajak, MTB en rafting. 10% korting.
Link naar Outdoor Center

De grotten van Hotton (± 15km van La Roche-en-Ardenne)
Dit uitzonderlijk natuurlijk erfgoed is het enige dat volledig geklasseerd is. Korting van € 1 per persoon.
Link naar de grotten

Rivéo Hotton (± 15km)
Rivéo nodigt u uit om de rivier te ontdekken, de fauna en flora, het aquarium, de thematische exposities en het minigolfterrein. Korting van € 1 per persoon.
Link naar Rivéo

Chlorophyl Park (± 10km)
Een park van bijna 9ha biedt een uiterst originele kijk op de wereld van het bos! Vergeet bovendien de speeltuin niet, die volledig gewijd is aan het bos. Korting van € 1,20 per volwassene en € 0,90 per kind op het basistarief.
Link naar Chlorophyl Park 

Houtopia (± 25km)
Plaats van ontdekking en verwondering voor het kind. Er zijn 4 thema’s te ontdekken via een multimediaspektakel, een ontdekkingsruimte en de speeltuin. 1 kind gratis per 2 betalende volwassenen.
Link Houtopia

Grotten van Han (± 40km)
Vertrek met de honderdjarige tram, meertalig gegidst bezoek, Sound & Light show aan de uitgang van de ondergrondse rivier. Deze grot verdient zonder twijfel 3 sterren in de Michelin Gids. Voorverkoop is mogelijk aan de receptie. -20% op het “super combi” ticket (bezoek aan de grotten + safari + museum van de Ondergrondse Wereld + speleo game).
Link naar Grotten van Han

Hier beneden vindt u de links van de Toeristische Dienst uit de steden La Roche-en-Ardenne, Durbuy, Dinant, Houffalize en Bastogne, het Groot Hertogdom Luxemburg alsook van de gemeente La Roche-en-Ardenne en de Toeristische Federatie van Belgisch Luxemburg.

Uw camping onder de loep...

Keer terug naar de algemene pagina van camping La Roche-en-Ardenne

Camping La Roche-en-Ardenne 1****

Kamperen in de Belgische Ardennen per tent, caravan of mobilhome. Floreal 1 verwelkomt u in onze 4-sterrencamping, aan de oevers van de Ourthe in La Roche-en-Ardenne. Uniek in België op een camping: een wellnesscentrum.

 

Newsletter