Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Zonder datum

Activiteiten - Toerisme

Campinganimatie voor het hele gezin


Floreal Het Veen heeft een goed gevuld animatieprogramma , zoals onze jaarlijkse paaseierenraap voor kinderen en volwassenen. Jaarlijkse viswedstrijd en forelwedstrijd.
Tijdens het Belgisch hoogseizoen is er een dagelijks kinderatelier voor kinderen van 3 tot 12 jaar, ondertussen kunnen de ouders een glas drinken in de gezellige vernieuwde taverne of kunnen ze rustig verpozen op het terras. Er worden regelmatig thema-avonden, sportactiviteiten, petanque-tornooi, paastornooi, bingo  - en kaartavonden voor volwassen georganiseerd, of mocht u zin hebben in een avondje biljarten, dan kan dit ook. Wifi is gratis op de hele camping.


De sportfaciliteiten van onze camping

Voor de sportievelingen hebben wij een groot omnisportterrein voor voetbal, tennis, basketbal, en volleybal ter beschikking. Biljarten is mogelijk in de gezellige taverne.
Voor fietsers en wandelaars is de camping gunstig gelegen aan het fiets- en wandelknooppunt. Fiets- en wandelkaarten zijn verkrijgbaar aan de receptie.

ToerismeBateau berges camping Het Veen

Floreal Het Veen is gelegen aan de oever van het kanaal Dessel – Schoten , vlakbij Antwerpen, de diamantstad met zijn Diamantmuseum; het zilvermuseum Sterckshof, met een zilvercollectie vanaf de 16de eeuw; het Rubenshuis; het Letterenhuis; het Steen; het Modemuseum, dat ruim 25.000 zaken tentoonstelt; het Vleeshuis, en niet te vergeten het MAS, de scharnierplek tussen stad en haven.  Een wandeling in de Zoo of het Middelheim museum ( openluchtmuseum voor beeldhouwkunst ) of even langs de Schelde, voor een havenbezoek of boottochtje met de Flandria , zijn zeker aan te raden. Vergeet ook niet de Olmense zoo in Olmen.


Het bekende heidegebied Kalmthoutse heide maakt deel uit van het grenspark De Zoom. Hier kan tevens het bijenteeltmuseum bezocht worden.

Vanuit  Floreal Het Veen ben je in een wip in de grootstad Breda (NL) voor een dagje shoppen, en als je graag ter plaatse blijft is er nog altijd het wandel- en fietsknooppuntennetwerk , waar ook oplaadpunten voor elektrische fietsen voorzien zijn.

Uw camping onder de loep...

Keer terug naar de algemene pagina van camping Floreal Het Veen

Camping Het Veen**** (Sint-Job-in-'t-Goor)

Floreal  Het Veen, een kindvriendelijke 4-sterrencamping vlakbij Antwerpen aan het kanaal  Dessel – Schoten en de Brechtse Heide, een paradijs voor wandelaars en fietsers. Onze camping beschikt over 305 plaatsen voor caravans, tenten, en mobilhomes, verwarmd sanitair in de winter en gratis Wifi.

 

Newsletter