Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Accommodatie

De residentie beschikt over 128 gezellige en comfortabele kamers, waarvan bepaalde met zicht op de Sacré Coeur of de Eiffeltoren (enkel in een kamer “Supérieur” of studio “Supérieur”). 

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, beschikken alle kamers bovendien over een gratis wifi verbinding, een badkamer met douche, toilet en een  elektrisch handdoekenrek, een hoekbureau, bergruimte als ook een flat screen TV.

In de kamers bevindt zich ook een telefoon voor inkomende gesprekken en om de receptie te contacteren (wekdienst mogelijk op aanvraag).

  • Eenpersoonskamer: 1 éénpersoonsbed.
  • Tweepersoonskamer: 2 aparte bedden of 1 dubbel bed volgens vraag en beschikbaarheid.
  • Driepersoonskamer: 2 aparte bedden en een hoogslaper of een dubbel bed en een hoogslaper, volgens vraag en beschikbaarheid.
  • Vierpersoonskamer: 4 aparte bedden, of een dubbel bed en 2 aparte bedden, volgens vraag en beschikbaarheid.
  • Studio voor 2 tot 4 personen met kitchenette: mogelijkheid tot aansluitende kamers met een comfortabele leefruimte voor een gezin met groot bed of aparte bedden volgens vraag en beschikbaarheid.

Service:

Onze kamers genieten van hotelservice met inclusief dagelijkse opmaak van de kamers. Afhankelijk van de vraag en de beschikbaarheid kan een kinderbed voorzien worden.  

Uw domein onder de loep...

Reserveer snel uw verblijf in Parijs 

 
 
 
 
 
 
 
 
Steun
 
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

 

 

Newsletter