Campings Vakantieparken Business
Campings Vakantieparken Business
Online Reservatie

Nieuws

Het vakantieverblijf Floreal Blankenberge behaalde recent het Vlaamse label voor toegankelijk toerisme, niveau A. Dit betekent dat het basistoegankelijk is voor personen met een handicap. Het verblijf is voor de meeste mensen met een beperkte mobiliteit bruikbaar.

In het kader van haar sociale acties heeft Floreal Group bij de Franse producent O’Hara twee stacaravans aangekocht die toegankelijk zijn voor andersvaliden. Deze caravans zijn ontwikkeld op basis van de toegankelijkheidscriteria zoals bepaald door de Franse organisatie voor toerisme en handicaps “Association Tourisme et Handicaps”.

Op vrijdag 22 maart 2013 werd onze nieuwe Bistro-Tapas bar, Sol y Sombra, plechtig ingehuldigd op Camping het Veen. Zoals we gewoon zijn bij de opening van een nieuwe telg binnen de Floreal Group, kon ook deze opening op enige belangstelling rekenen.

Aan zee, in de Ardennen of in een culturele stad, er zijn veel vakantiedomeinen in België. U hoeft niet meer ver van huis te gaan of veel geld te besteden aan een geslaagde vakantie vol ontspanning, uitstapjes of wandelingen. Floreal stelt een aantal prachtige plaatsen voor in België die garant staan voor een geweldige vakantie. 

Floreal Group heeft er sinds dit jaar een nieuwe camping bij. Camping Gossaimont is prachtig landelijk gelegen in de Belgische Hoge Ardennen, tussen bossen, weiden en de rustige natuur.

De camping Floreal I te La Roche-en-Ardenne beschikt nu over een zeer moderne wellnesscaravan, waar de gasten zich het ganse jaar kunnen ontspannen in de jacuzzi en de sauna of genieten van een massage-arrangement.

Floreal Group is een actieve partner van de organisatie "Organisation International du tourisme Social" door mee te werken aan haar Europese projecten (Calypso). Yves Godin, algemeen directeur van Floreal Group, is actief bij OITS als secretaris-generaal.

Toerisme voor allen, een filosofie van vakantie (her)ontdekken! Bij Floreal Group draait alles om lokaal toerisme met een ethische en sociale aanpak, die iedereen de kans geeft om te genieten van vakantie.

< Préc 1 ... 10 11

Newsletter